logo

time

Почистване на фасади, боядисване на фасади

Боядисване на фасадиФасадата е лицето на всяка сграда. За работа по боядисване на фасади ние осигуряваме сигурни и надеждни вишки, които осигуряват удобство и безопасност при работа. Боядисването на една фасада изисква много часове труд и удобна платформа за работниците и материалите, с които работят. Ние ви предлагаме индивидуални решения за удобни вишки с различна височина и работна площ. Плаформите за работа са съобразени с всички изисквания за безопасност на труда при боядисване на фасади, без това да се отразява на удобството за работа. Управлението на нашите вишки е с компютър, чрез който се командва перфектно всяко движение на машината. Така работниците, които са ангажирани с боядисване и почистване на фасади могат да работят спокойно, което се отразява и на качеството на извършваната от тях работа.

За почистване на фасади от различни замърсявания или за ремонтни дейности по тях, ние ще ви осигурим необходимата техника, с която да достигнете до проблемните участъци. Нашите вишки са със стабилни платформи, движат се плавно, без сътресения, което позволява на работниците да се съсредоточат върху задачите си и да работят по-добре. Боядисването на фасади е трудоемка задача, която изисква често местене на платформата. Това не е проблем за нашите автовишки, които се придвижват с лекота и това ускорява процеса на работа.

vishka_1Ние предлагаме вишки за боядисване и почистване на фасади на много достъпна цена. Боядисването е дейност, изискваща време и прецизност при работа, затова нашите цени са съобразени с този факт. При работа с вишка за почистване на фасади, работниците могат да достигнат до най-трудните участъци с лекота и да работят безпроблемно. Платформите могат да се разширяват при нужда, а при по-голяма височина има възможност за допълнително осигуряване на безопасността при работа. За трудно достъпни участъци на места с малка ширина имаме подходящи платформи с компактни размери, които позволяват да се работи навсякъде, където е необходимо.

Осигурете си спокойна, безопасна и сигурна работа на високи обекти с нашите вишки!